UGG® Australia

Turkissaappaat-isot-Chestnut- Classic short UGG® Australia

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 148,00 185,00 €
Määrä: kpl
UGG® Australia -lampaan kelsiturkissaappaat pähkinän värisenä. Pienten lasten UGG® Australia classic-bootsit tarjoavat kaikki samat edut kuin aikuistenkin, mutta pienemmässä koossa. Aito lampaanvilla luo erityisen mukavan olon päivän touhuihin. Kevyt ja joustava EVA-ulkopohja antaa uskomattoman mukavuuden joka askeleelle.
Olennaista UGG® Australia -jalkineille on ihanan korkealaatuinen aito lampaanvilla, jonka ansiosta näistä tulee helposti lapsen suosikkijalkineet!

UGG® Australia lampaan kelsiturkissaappaat on suunniteltu puettavaksi paljaisiin jalkoihin, jolloin saadaan maksimaalinen hyöty lampaanvillan pehmeydestä ja lämmöstä! Toki monet käyttävät myös sukan kanssa.

UGG® Australia -jalkineet saavat olla kooltaan muita kenkiä istuvammat. Pehmeä nahka antaa mukavasti periksi jalassa. Ihan max. 1-1,5 cm kasvuvaraa.

Huom!  Pienemmät koot (alle 30) täällä.
Huomioi siis sisämitta!

Sisämitta:
Koko 30: 20,0 cm
Koko 31: 20,7 cm
Koko 32: 21,5 cm
Koko 33: 22,0 cm
Koko 34: 22,5 cm
Koko 35; 23,0 cm (Huom; tämä uudistettu malli on normaalikokoinen lastenkenkä kokoa 35. Chocolate värissä koko 34 on edellistä mallia ja selvästi jonkun verran isompi jopa tätä kokoa 35).
 

Kysy lisää tuotteesta:

Kysy

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Kysymys tuotteesta:
Turkissaappaat-isot-Chestnut- Classic short UGG® Australia - PikkuJalat