Nahkavoide EFFEKT

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 14,00
Määrä: kpl

Korkealuokkainen hoito- ja puhdistusaine kaiken värisille nahoille. Antaa himmeän kiillon ilman kiillotusta. Puhdistaa, hoitaa ja suojaa yhdellä käsittelykerralla. Helppo ja siisti käyttää. Antaa kestävän kosteussuojan. Elävöittää väriä ja antaa kiiltoa. Tekee nahasta miellyttävän pehmeän ja joustavan. Antaa kuluneelle nahalle uuden ilmeen. Ehkäisee suolaraitojen syntymistä.

Effekt on todella taloudellinen: pieni määrä riittää eikä se kuivu purkissa. Sisältää tehokkaita hoitoaineita. Ei sisällä haitallisia aineita, eikä liuottimia. Sopii kaikille pintanahoille (ei mokalle), synteettisille materiaaleille ja kumisaappaille. Sisältää mm. mehiläis- ja karnaubavahaa, lanoliinia ja luonnollisia öljyjä.

Käyttö: laita sieneen herneen kokoinen annos Effektia. Levitä kenkään. Tarvittaessa ota lisää pieni määrä. Pese sieni käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja saippualla. Huuhtele sieni ja purista kuivaksi.

Käyttökohteita mm. jalkineet, kumisaappaat, laukut, nahka-asusteet, ratsastusvarusteet, nahkakalusteet, nahkatakit- ja puvut.

Pakkauskoko 45 gr tuubi . Pakkauksessa on sieni mukana.

Huom! Palautus/vaihto-oikeus ja alennuskoodit eivät koske kenkävoiteita eikä muita kenkien hoitotuotteita/tarvikkeita!

Kysy lisää tuotteesta:

Kysy

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Kysymys tuotteesta:
Nahkavoide EFFEKT - PikkuJalat