https://www.pikkujalat.fi/affenzahn

Lasten nauhalliset paljasjalkakengät -prewalker knit /Shark - Affenzahn

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 47,92 4792 59,90 € 5990
Määrä: kpl

Prewalker Knit on kevyt ja joustava jalkine kävelyä harjoittelevalle lapselle. Helposti puettava tossumainen jalkine on tarvittaessa kiristettävissä kengännauhoilla.

– Superjoustava ohut pohja ilman pehmustetta on erinomainen kehittyvälle jalalle
– Jalkineen luonnollinen muoto tarjoaa riittävästi tilaa jokaiselle varpaalle
– Kengän saa kiristettyä kengännauhoilla
– Joustava materiaali ja kantaosan lenkit helpottavat pukemista ja riisumista
– Takaosassa kangasmerkit, jonka avulla tossut on helppo pukea oikeisiin jalkoihin
– Vegaaninen
– Saatavana koossa 19-25

Lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti. Kun kenkä ei tue jalkaa tiettyyn asentoon tai estä liikeratoja tarjoaa se jalan pienille lihaksille mahdollisuuden liikkeeseen. Affenzahnin jalkineiden luonnollinen muoto tarjoaa riittävästi tilaa myös kaikille varpaille.

Paljasjalkakengillä kävely harjoittaa tasapainoa, vahvistaa jalkojen lihaksia ja voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. Liikkuminen vaihtelevassa maastossa, kuten asfaltilla, metsässä ja hiekalla, tarjoaa aktivaatiota jalalle.

Affenzahnin kenkien joustava pohja onkin niin ohut kuin mahdollista: terveet jalat eivät tarvitse lisäpehmusteita. Kengissä ei ole kantakorotusta, mikä mahdollistaa jalan luonnollisen asennon. Kenkien pohjakuviointi on suunniteltu antamaan riittävästi pitoa liukkaammalla alustalla.

Shark, Prewalker Knit, sininen

Materiaali: Bluesign® -sertifioitua 52% kierrätettyä mikrokuitupolyesteriä. Pohja: 70% synteettistä kumia ja 30% luonnonkumia. Sisäpohjalliset ovat Bloom Foam ®- materiaalia, jonka valmistuksen päämateriaalina on luonnonmukainen merilevä
Valmistusmaa: Vietnam

Kengän lesti on normaali. Huomioi n 1,2-1,5 cm varaa. Pienille lapsille ensiaskeliin ja pehmeisiin neulostennareihin (etenkään sirojalkaisille) ei voi ihan niin isoa varaa ottaa kuin muihin kenkiin.

Kengän sisäpituus- ja leveysmitta:
Koko 19 - pit 12,5 cm lev 5,8cm
Koko 20 - pit 13,1 cm lev 5,9 cm
Koko 21 - pit 13,8 cm lev 6,0 cm
Koko 22 - pit 14,5 cm lev 6,1 cm
Koko 23 - pit 15,1 cm lev 6,2 cm
Koko 24 - pit 15,8 cm lev 6,3 cm
Koko 25 - pit 16,5 cm lev 6,4/6,5 cm

Fond Of Bags on BlueSignin partneri, mikä on tae siitä että tuotteet valmistetaan vastuullisesti, ympäristöä kunnioittaen ja oikeudenmukaisissa työolosuhteissa. Standardi kieltää haitallisten aineiden käytön jo valmistusprosessin alussa ja standardisoi ympäristöystävällisen ja turvallisen tuotannon. Tämä takaa lopullisen tekstiilituotteen olevan vastuullisesti valmistettu ja turvallinen loppukäyttäjälle.

Kysy lisää tuotteesta:

Kysy
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Kysymys tuotteesta:
Lasten nauhalliset paljasjalkakengät -prewalker knit /Shark - Affenzahn - PikkuJalat