Lasten paljasjalkakengät -musta- Ounas FeelMax

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 49,95
Määrä: kpl

HUOM! KENGISSÄ ON MUSTA POHJA (eikä punainen) Feelmaxilta uusi Suomessa valmistettu paljasjalka kenkämalli lapsille. Terveelliset kengät mahdollistavat jalalle terveellisen kasvun. Nämä taipuisat ja pehmeät ja hyvin hengittävät jalkineet ovat tekstiiliä, yhdestä osasta. Markkinoiden ohuin ulkopohja mahdollistaa todellisen paljasjalkatunteen, joka korjaa asentovirheitä ja näin mahdollistaa jalan terveellisen kasvun.

 Uusi kenkään vulkanoitu NatuRun Ecorubber ™-ulkopohja sisältää kierrätettyä kumia ja on Feelmaxeille tuttu leveä lesti. Pohja on vulkanoitu, eli sulatettu kiinni jolloin ei tarvetta liimauksille.

Huomioitavaa on että tässä kengässä ei ole vahvikkeita kulumista vastaan. Se ei sovellu "raskaaseen pelaamiseen", kuten jalkapallo, potkupyörä tai muut vastaavat harrastukset, jotka aiheuttavat voimakasta kulutusta kenkiin.

Materiaalit:

  • Materiaalit: Neulottu polyesteri / puuvilla
  • Ulkopohja: NatuRun Minimo ™ 2,5 mm
  • Lesti: leveä
Kokemuksemme mukaan n.1 cm tai vähän reilu vara on ollut hyvä heti käyttöön tuleville paljasjalkakengille.
Selvästi leveälle jalalle n.1,5 cm.
ALLA FEELMAXIN ANTAMA PITUUSMITTA. MEIDÄN MIELESTÄMME OVAT ISOMMAT JOTEN HUOMIOI SE KOKOVALINNASSA; VALITSE MIELUMMIN SE PIENEMPI KOKO
Kengän sisämitat, pituus ja leveys:
Koko 24: pit. 15,3 cm  lev. 7,4cm
Koko 25: pit. 15,9 cm  lev. 7,5 cm
Koko 26: pit. 16,5 cm lev. 7,65 cm
Koko 27: pit. 17,1 cm lev. 7,8 cm
Koko 28: pit 17,7 cm lev.8,0 cm
Koko 29: pit. 18,3 cm lev. 8,15 cm
Koko 30: pit. 18,9 cm lev. 8,3 cm
Koko 31: pit.19,5 cm lev. 8,4 cm
Koko 32: pit. 20,2 cm lev. 8,55 cm
Koko 33: pit. 20,9 cm lev. 8,65 cm
Koko 34: pit. 22,0 cm lev.8,8 cm

HUOM! Osaa löytyy varastoltamme heti toimitettavaksi; näet silloin merkinnän "HETI" kokovalikossa koon kohdalla siitä ja silloin normaali toimitus jokaisena arkipäivänä ma-pe. Jos jotain kokoa ei ole lainkaan tarjolla, on se oletettavasti FeelMaxiltakin loppu. Muuten toimitusaika FeelMax jalkineille on tilausten normi toimitusaikaa pidempi koska tulevat ulkoisesta varastosta, joten varauduthan n.1,5 viikon toimitusaikaan tilatessasi FeelMax merkin kenkiä kaupastamme.
Feelmax tuo markkinoille uudenlaisen kenkäkonseptin lapsille: kengät ovat leveälestiset, pohjasta hyvin joustavat, ohuet ja kevyet. Feelmaxin NatuRun Ecorubber ™-ulkopohja sisältää kierrätettyä kumia ja se on  kehitetty kasvavan jalan vaatimusten mukaisesti ja ottamalla huomioon lapsille tyypillisen kulutuksen. Pohja vaihtelee paksuudeltaan 1-3 mm välillä. Kumiseoksessa on maksimoitu kulutuskestävyys ja pito. Pohja ei jätä jälkiä. FeelMax kengissä ei ole kaari- tai nilkkatukia, vaimennuksia tai kantakorotuksia.

Kysy lisää tuotteesta:

Kysy
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Kysymys tuotteesta:
Lasten paljasjalkakengät -musta- Ounas FeelMax - PikkuJalat