Affenzahn


Affenzahn on osa saksalaista Fond of -yritystä. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaiden lasten paljasjalkakenkien lisäksi muitakin lastentarvikkeita. Kaikki Affenzahnin tuotteet valmistetaan aina ympäristöä kunnioittaen, ja oikeudenmukaisissa työolosuhteissa. Vastuullisuus on heille tärkeää, ja  tuotteet ovat ekologisia, luonnollisesti kemikaalittomia ja myrkyttömiä, ja ne valmistetaan Vietnamissa.

Affenzahn on Blue Sign -kumppani ja Fair Wear Foundation -järjestön jäsen. Valmistajan tuotteissa hyödynnetään kierrätettyjä muovipulloja, mikä vähentää 20 % jäteveden määrää ja 60 % päästöjä, minkä lisäksi se vie valmistustapana 50 % vähemmän energiaa. Materiaalivalinnoissakin on siis huomioitu niin vastuullisuus, kuin myös käytännöllisyys.

Miksi hankkia lapselle paljasjalkakengät?

Kun kenkä ei tue jalkaa tiettyyn asentoon tai estä luontaisia liikeratoja, tarjoaa se jalan kaikille pienille lihaksille mahdollisuuden liikkeeseen. Lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti, ja paljasjalkakengän muoto tarjoaa riittävästi tilaa myös kaikille varpaille.

Affenzahn paljasjalkakengät ovat loistava valinta myös ensikengiksi, sillä paljasjalkakengillä kävely harjoittaa tasapainoa, vahvistaa jalkojen lihaksia ja voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. Oikeanlaisten, suositusten mukaisten kenkien lisäksi liikkuminen vaihtelevassa maastossa, kuten asfaltilla, metsässä ja hiekalla, tarjoaa aktivointia jalalle.

Affenzahnin lasten kenkien joustava pohja onkin niin ohut kuin mahdollista, sillä terveet jalat eivät tarvitse lisäpehmusteita. Näissä kengissä ei ole kantakorotusta, mikä mahdollistaa jalan luonnollisen asennon. Kenkien pohjakuviointi on suunniteltu antamaan riittävästi pitoa liukkaallakin alustalla. Välikausikengissä ja talvikengissä on tex-kalvo.

Kenkien puhdistaminen tapahtuu pyyhkimällä mietoon saippuaveteen kostutetulla liinalla.
Järjestys: