TIKKI

TIKKI
Romanialaiset Tikki-kengät saivat alkunsa Marian ja Adrianin tarpeesta saada omille lapsilleen hyvät, jalkojen terveellistä kasvua edistävät kengät. Vuosien myötä lasten paljasjalkakenkien tarpeet ovat muuttuneet, ja lasten kenkiä onkin kehitetty aina muuttuvan maailman mukana. Hyvien kenkien runkona on kuitenkin aina keveys ja joustavuus, jolloin lasten paljasjalkakengät ja paljasjalkasandaalit tukevat jalan luonnollista liikettä sekä lihasten kehittymistä.

Helppoja ja kevyitä askeleita onnellisille jaloille rakkaudella valmistetuissa jalkineissa!

Miksi hankkia lapselle paljasjalkakengät?

Kun kenkä ei tue jalkaa tiettyyn asentoon tai estä luontaisia liikeratoja, tarjoaa se jalan kaikille pienille lihaksille mahdollisuuden liikkeeseen. Lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti, ja paljasjalkakengän muoto tarjoaa riittävästi tilaa myös kaikille varpaille.

Tikkin paljasjalkakengät ovat loistava valinta myös ensikengiksi, sillä paljasjalkakengillä kävely harjoittaa tasapainoa, vahvistaa jalkojen lihaksia ja voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. Oikeanlaisten, suositusten mukaisten kenkien lisäksi liikkuminen vaihtelevassa maastossa, kuten asfaltilla, metsässä ja hiekalla, tarjoaa aktivointia jalalle.

Tikki lasten kenkien joustava pohja onkin niin ohut kuin mahdollista, sillä terveet jalat eivät tarvitse lisäpehmusteita. Näissä kengissä ei ole kantakorotusta, mikä mahdollistaa jalan luonnollisen asennon. Kenkien pohjakuviointi on suunniteltu antamaan riittävästi pitoa liukkaallakin alustalla.

Kenkien puhdistaminen tapahtuu pyyhkimällä mietoon saippuaveteen kostutetulla liinalla.
Järjestys: