Bundgaard

Bundgaard

Bundgaard on tanskalainen lastenjalkinemerkki, joka valmistaa lasten jaloille anatomisesti muotoillut jalkineet. Laadukkaista materiaaleista valmistetuissa Bundgaard lastenkengissä on normaali lesti, joka mahdollistaa varpaiden ja jalkapohjan luonnollisen liikkumisen kengässä. Bundgaard-mallistosta löytyy myös leveälestisiä lastenkenkiä, joihin mahtuu hyvin erikoismuotoiltu pohjallinen. Lestin leveydestä on maininta kunkin kengän kohdalla. 

Bundgaard valmistaa lastenkenkiä vastuullisesti pääasiassa Portugalissa mutta myös huolella valituissa tehtaissa Aasiassa. Kenkien suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu lapsen kasvavan jalan tarpeet sekä kengille erittäin tärkeä ominaisuus – mukavuus. Verkkokaupastamme löydät lasten jalkoihin soveltuvat Bundgaard kumisaappaat, Bundgaard talvikengät, Bundgaard paljasjalkakengät ja Bundgaard sandaalit

Bundgaard kumisaappaat pitävät jalat kuivina 

Bundgaard kumisaappaat eivät ole tylsiä! Ne on suunniteltu pitämään lasten kehittyvät jalat kuivina, mutta myös piristämään sateisia päiviä. Bundgaard kumisaappaissa on sopivan leveä lesti, taipuisa pohja, eikä niissä ole kantakorotusta – näiden ominaisuuksien ansiosta lapsen jalka voi liikkua kumisaappaissa mahdollisimman luonnollisesti. Bundgaard kumisaappaita on saatavilla useissa eri väreissä ja kuoseissa!  

Järjestys: