Zeazoo

Zeazoo

Zeazoo kengät ovat erityisen laadukkaita paljasjalkakenkiä, joissa pehmeä askellus yhdistyy tyylikkääseen ulkonäköön. Zeazoo valmistaa kaikki kenkänsä käsityönä Burgariassa, käyttäen ainoastaan laadukkaita materiaaleja. Kestävä nahka yhdistettynä Supernewflex-pohjaan tekee kengistä pitkäikäiset ja erittäin mukavat käyttää.  

Zeazoo kenkien pohja on erittäin joustava, mikä antaa erinomaisen askeltuntuman, aktivoiden samalla jalkaterän lihaksia ja niveliä. Tämä auttaa säilyttämään kehon luonnollisen asennon kävellessä ja vähentämään jalan asentovirheitä.  

Verkkokaupastamme löydät Zeazoo kengät niin lapsille kuin aikuisillekin. Lasten tyylikkäät Zeazoon talvikengät ja Zeazoon sandaalit soveltuvat niin arkeen kuin juhlavampaankin menoon. 

Ota avuksesi Zeazoo kokotaulukko  

Zeazoo kokotaulukko auttaa valitsemaan oikean kengänkoon lapsellesi. Verkkokaupastamme löydät jokaisen Zeazoo kengän kohdalta kokotaulukon, johon merkitty kengännumero sekä kengän sisäpituusmitta senttimetreinä. Samanlainen Zeazoo kokotaulukko löytyy myös aikuisten kenkien kohdalta. 

Lasten paljasjalkakenkiin on hyvä varata aina liikkumavaraa 1,5 cm. Talvikenkiin jopa hieman enemmän, noin 1,7 – 2 cm. Parhaiten saat selville kengän koon, piirtämällä lapsen jalkapohjan paperille ja mittaamalla jalkaterän pituuden siitä. Vinkit mittaukseen voit katsoa täältä

Järjestys: