Zeazoo

Zeazoo
Jälleenmyymämme Zeazoon lastenkengät ovat erityisen laadukkaita lasten paljasjalkakenkiä. Vaihtoehdoista löytyvät sekä kevyet ja hauskat sandaalit kesäiseen paljasjalkakenkäilyyn, kuten myös ihanan pehmeitä ja lämpimiä talvikenkiä ja -saappaita. Yksinkertaisen tyylikäs ulkonäkö tekee kengistä sopivat myös edustuskäyttöön.

Zeazoon paljasjalkakengät valmistetaan Bulgariassa käsityönä. Erityinen Supernewflex-pohja tekee näistä lasten kengistä yhdessä kestävän nahan kanssa todella laadukkaat ja käyttöä kestävät. Paljasjalkakenkien pohjan tulee olla normaalia joustavampi, mutta varsinkin talvikengissä myös eristävä, ja tässä Zeazoo on onnistunut loistavasti.

Miksi hankkia lapselle paljasjalkakengät?

Kun kenkä ei tue jalkaa tiettyyn asentoon tai estä luontaisia liikeratoja, tarjoaa se jalan kaikille pienille lihaksille mahdollisuuden liikkeeseen. Lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti, ja paljasjalkakengän muoto tarjoaa riittävästi tilaa myös kaikille varpaille.

Zeazoon lasten kengät ovat loistava valinta myös ensikengiksi, sillä paljasjalkakengillä kävely harjoittaa tasapainoa, vahvistaa jalkojen lihaksia ja voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. Oikeanlaisten, suositusten mukaisten kenkien lisäksi liikkuminen vaihtelevassa maastossa, kuten asfaltilla, metsässä ja hiekalla, tarjoaa aktivointia jalalle.

Zeazoon lasten kenkien joustava pohja onkin niin ohut kuin mahdollista, sillä terveet jalat eivät tarvitse lisäpehmusteita. Näissä kengissä ei ole kantakorotusta, mikä mahdollistaa jalan luonnollisen asennon. Kenkien pohjakuviointi on suunniteltu antamaan riittävästi pitoa liukkaallakin alustalla.

Kenkien puhdistaminen tapahtuu pyyhkimällä mietoon saippuaveteen kostutetulla liinalla.
Järjestys: