PALJASJALKAKENGÄT

PALJASJALKAKENGÄT

Miksi valita paljasjalkakengät?

Paljasjalkakengät ovat kevyet ja joustavat kengät, joilla kävely muistuttaa paljain jaloin kävelyä. Sukkamaisen hyvin jalkaan muotoutuvat paljasjalkatossut eivät tue jalkaa tiettyyn asentoon eivätkä estä luonnollisia liikeratoja, vaan paljasjalkakengät antavat liikkumisen täyden vapauden jalan pienillekin lihaksille.

Varsinkin kasvavan lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti. Luonnollisen askelluksen ansiosta lasten paljasjalkatossut ovat oivat harjoittamaan tasapainoa, ja ne voivat jopa estää jalkojen virheasentojen kehittymistä. Ohut pohja mahdollistaa turvallisen tuntuman erilaisiin kävelyalustoihin, mikä aktivoi jalkoja entisestään. Paljasjalkakengät ovatkin loistava valinta myös ensijalkineeksi.

Paljasjalkakengät ja paljasjalkatossut joka vuodenaikaan

Ohuet ja joustavat kengät voivat kuulostaa enemmän kesäkengiltä, mutta verkkokauppamme valikoimasta löytyy myös vedenpitävät paljasjalkakengät syksyn ja talven rientoihin. Välikausikengät ovat kevyet mutta kangaskenkiä paremmin vettä pitävät, paljasjalkatalvikengät on vuuorattu pehmeän lämpimästi ja varsi auttaa pitämään lumen pois leikin tiimellyksessä.
Järjestys: