PALJASJALKAKENGÄT

PALJASJALKAKENGÄT

Miksi valita paljasjalkakengät?

Paljasjalkakengät antavat täyden liikkumisen vapauden jalan pienillekin lihaksille ja ohuen pohjan turvallinen tuntuma kävelyalustaan aktivoi jalkoja entisestään, kuin paljain jaloin kävellessä.

Paljasjalkakenkä soveltuvat lähes jokaiseen jalkaan, mutta varsinkin kasvavan lapsen jalka tarvitsee kehittyäkseen vapauden liikkua luonnollisesti. Jalkaan muotoutuvat tossut eivät estä luonnollisia liikeratoja tukemalla jalkaa liiaksi tiettyyn asentoon. Luonnollisen askelluksen ansiosta lasten paljasjalkatossut auttavat harjoittamaan tasapainoa ja voivat jopa estää virheasentojen kehittymistä. Lasten paljasjalkakengät ovatkin loistava valinta myös ensijalkineeksi

Paljasjalkakengät ja paljasjalkatossut joka vuodenaikaan

Paljasjalkakenkiä löytyy moneen makuun niin aikuisille kuin lapsille. Vaikka paljasjalkakengät mielletään usein kesäjalkineiksi, löytyy malleja kaikkiin vuodenaikoihin. Paljasjalkasandaalien lisäksi saat verkkokaupastamme yhtä lailla lämpimät ja vedenpitävät vaihtoehdot syksyn ja talven rientoihin. Välikausikengät ovat kevyet, mutta kangaskenkiä paremmin vettä pitävät, paljasjalkatalvikengät puolestaan on vuorattu lämpimästi ja varsi auttaa pitämään lumen pois leikin tiimellyksessä.
Järjestys: