Havaianas

Havaianas

Havaianas varvassandaaleja, eli flip flopeja, on valmistettu Brasiliassa jo vuodesta 1962 lähtien. Ne ovat saaneet alkunsa japanilaisista kimonon kanssa käytettävistä sandaaleista. Havaianakset ovat yhä tunnetut tästä yksinkertaisesta muotoilusta ja hiertämättömästä materiaalista Havaianas flip flopit ovat mukavat jalassa ja helppo puhdistaa. Ne suojaavat jalkoja mukavasti -ja niiden tarkoituksenmukaisuus lieneekin yksi suuren suosion syistä.

-koot ovat enimmäkseen kaksoiskokoja. Olemme mitanneet Havaianakset kärjestä kantaan
-lapselle  0,5 cm:n vara on yleensä hyvä. Etenkään kantaremmillisiin baby-malleihin ei kannata paljoa "varaa" huomioida
-jos miettii kahden koon välillä, lasten Havaianaksista  hoikka/kapeajalkaiselle kannattaa valita se pienempi koko, ja leveäjalkaiselle voi ottaa isomman
-isommilla lapsilla/aikuisilla esim.koon 38 jalalle koko 37/38 on yleensä hyvä, mutta joskus myös 39/40 käy, etenkin jos on leveä ja korkea jalka niin slim malleista voi ottaa 39/40 koon. Aikuisten kohdalla on myös makuasia, minkä verran tilaa haluaa jäävän kannan taakse. Paljoa ei tarvitse jäädä.  Eli aikuinenkin voi mitata jalat pisimmästä varpaasta kantaan, ja verrata sitä kaupassamme annettuihin mittoihin, jotta kokovalinta on helpompaa!

Järjestys: