Toimitusehdot

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaaminen

PikkuJalat.fi – verkkokaupassa voivat tehdä ostoksia kaikki vähintään 18-vuotiaat kuluttajat Suomessa ja muissa Euroopan maissa. Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Hinnat

Tuotteen hinta on tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta euroina. Hinta sisältää arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkopankissa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Kortit: Visa, MasterCard ja American Express kortit

Lasku- ja osamaksupalvelut:  OP Lasku ja Collector bank


Verkkomaksupalvelua hoitaa Paytrail. Teillä tulee olla käytössänne oman pankkinne antamat käyttäjätunnukset. Kun maksatte ostoksenne verkkopankissa, siirrytte sivustostamme hetkeksi omaan pankkiinne ja maksatte valitsemanne tuotteet suoraan omalta tililtänne. Maksutapahtuman näette tilitiedoistanne. Tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti SLL-suojatussa yhteydessä.

Luottokorttimaksut

Mikäli haluat maksaa Nets maksutapojen kautta, PikkuJalat Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. PikkuJalat Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj toimii Netsin kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

LASKU

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi Laskulla.

Kun valitset maksutavaksi laskun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen. Rekisteriselosteemme löydät täältä. Ostajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Saat laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai postilla viralliseen kotiosoitteeseesi. Laskun maksuaika on aina vähintään 14 päivää. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, etkä ole sopinut kanssamme maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain säädösten mukaisesti.

Voit jakaa laskun kätevästi pienempiin kuukausieriin

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi Ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa laskulta vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa Ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua etukäteen luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Maksa osissa Erämaksulla

Erämaksu on kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä. Kun valitset maksutavaksi erämaksun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen. Rekisteriselosteemme löydät alempaa tältä sivulta. Voit valita sinulle sopivimman maksuajan verkkokaupassa tarjotuista vaihtoehdoista.

Erämaksu tulee maksaa sovitussa maksuajassa. Tämä edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain eräpäivään mennessä. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua etukäteen erämaksuluoton ehtoihin täältä: Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta https://www.kkv.fi/ tai luottosopimuksestamme. 

Yhteystiedot Svealle

Mikäli sinulla on kysymyksiä Laskuun tai Erämaksuun liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 09 4242 3330 (ark. 8-17) tai asiakasinfo@svea.fi.

Svea Ekonomi / Maksuratkaisut

Mechelininkatu 1 a

00180 Helsinki

PikkuJalat Oy perii Svean laskun tai Svean erämaksun valinneilta 4,90 € laskulisän. Tämä laskulisä jää asiakkaan maksettavaksi vaikka tilaus palautettaisiin.  Lisäksi Svean veloittama hyvityskulu 2,95% vähennetään aina palautustuotteiden hyvityssummasta.

TILAUKSESI TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Nouto Pikkujalat Oy toimipaikasta 0,00 €

Ota yhteyttä sopiaksesi erikseen kenkäsovitus/-ostosajasta tai noudosta!
Kenkäsovitukseen/-ostoksille voi meille tulla varastolle helposti, joko lapsen kanssa tai ilman, ja myös noutamaan tilausta, katselemaan vaihtoehtoja, eli ei tarvitse tietää mitä ostaa tai ostaako jotain :)
Laita viestiä sopiaksesi ajan; pikkujalat@pikkujalat.fi tai soita: +358 50 538 6274

HUOMioithan että paikan päältä noudetulla tilauksella ei ole 14 vrk etämyyntiä koskeavaa palautusoikeutta. Paikan päältä noudetun tilauksen palautus tapahtuu myös paikan päälle jos palautusmahdollisuudesta on erikseen sovittava.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteet Sinulle Postin välityksellä varmasti ja nopeasti. Voit noutaa paketin lähimmästä Postin automaatista tai Postista/ asiamiesPostista tai heidän noutopisteesta -sen mukaan minkä toimitustavan olet valinnut- n. 2-5 pv:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tuotteen toimittaminen jostain syystä viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä sinulle mahdollisimman pian.

Paketti tulee noutaa Postista, Postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista viikon sisällä saapumisilmoituksesta.  Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa, palautuu lähetys meille. Tällöin meillä on oikeus periä meille aiheutuneet ylimääräiset toimituskulut tilaajalta (noutamattomasta paketista joudumme veloittamaan asiakkaalta 10 €).

Toimitus lähimpään postiin 6,00 €. Yli 89,00 € tilaukset 0,00 €
Lähetyksen voit noutaa tilauslomakkeella ilmoittamasi osoitteen mukaisesta Postin toimipisteestä. Lähetys on noudettavista Postin toimipisteestä saapumispäivänä klo 16 jälkeen lähetyksen yksilöivää lähetystunnusta vastaan. Yli 89 € toteutuneet tilaukset toimituskuluitta.

Toimitus SmartPost pakettiautomaattiin 6,00 € Yli 89,00 € tilaukset 0,00€ Nouda pakettisi tilausvaiheessa ilmoittamastasi pakettiautomaatista lokerokoodilla jonka saat Postilta matkapuhelimeesi. Yli 89 € toteutuneet tilaukset toimituskuluitta.

Postin Kotiinkuljetus 10,90€
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Kotiinkuljetus on aina saman hintainen riippumatta tilauksen arvosta. Huom; erikoistoimitusmaksua, kuten kotiinkuljetuksen osuutta, ei palauteta asiakkaalle vaan se toimii palautuskuluna jos asiakas palauttaa koko tilauksen.

Toimitus muihin EU-maihin 16,90 €

Parcel Connect  on ulkomaan pakettien toimitustapa.

Yli 89 €  tilaukset ilman toimituskuluja vain Suomessa, nouto Postista, Postin noutopisteestä tai Postin automaatista.

Ulkomaille toimitettujen tuotteiden palautusoikeus on 7 päivää lähetyksen noutopäivästä. HUOM! Asiakas maksaa ulkomaille toimitetusta palautuksesta/vaihdosta aiheutuvat kulut; maksuton vaihto/palautus on voimassa vain Suomessa.
 

Tuotteiden palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikilla jalkineilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Palautuvasta tuotteesta on aina tehtävä ilmoitus kauppaamme, joko sähköpostilla pikkujalat@pikkujalat.fi tai puhelimitse 
+ 358 50 538 6274
Huom! Palautus- ja vaihtooikeus ei koske kenkävoiteita eikä muita kenkien hoitotuotteita/tarvikkeita!

Tarjoamme Sinulle ilmaisen vaihdon ja palautuksen; kuitenkin
siinä tapauksessa ettei 89 € tilaus toteudu (eli et pidä tuotteita vähintään 89€ arvosta) vähennämme hyvityksestä 6€ palautuskulun. Näin tehdään myös jos palautat kaiken ja olet saanut paketillesi ilmaisen toimituksen koska se on lähetysvaiheessa ollut yli 89 €. Jos tilauksesi on aluperin ollut alle 89€ ja olet jo maksanut 6€ toimituskuluja emme vähennä erillistä palautuskulua vaan se tilatessa maksamasi 6€ on ainoa kulu sinulta ja korvaa palautuskulun.
Svean laskun valinneet kts ylempänä.

Jos jostain syystä palautat yhdessä paketissa saamasi tilauksen tuotteita kahdessa erässä, veloitamme toisesta 6 € palautuskulun riippumatta siitä piditkö tuotteita vai et.

Kun vaihdat tai palautat tuotteita, vie paketti Postiin  ja kirjoita paketin päälle PikkuJalat asiakaspalautus ja sopimusnro 625893. Sopimusnumeron löydät myös vaihto/palautuslomakkeesta. Pakettiautomaatista noudetut tilaukset palautetaan SmartPost automaatilla samalla lokerokoodilla jolla paketti on noudettu, jos automaatissa on yksi valikko josta voi valita palautustoiminnon. Jos automaatissa on joka luukussa näppäimistö, ja haluat palauttaa automaattiin, käy hakemassa Postin nettisivulta: www.posti.fi/palautapaketti ns HELPOSTI-koodi jolloin voit myös valita palautupaikan. Hakiessasi Helposti-koodia tarvitset sitä varten pakettisi Postin JJFI -alkuisen tunnuksen jolla se paketti saapui sinulle.

Palautusosoite:
PikkuJalat Oy
Hirsalantie 11
02420 Jorvas

HUOMioithan että paikan päältä noudetulla tilauksella ei ole 14 vrk etämyyntiä koskeavaa palautusoikeutta. Paikan päältä noudetun tilauksen palautus tapahtuu myös paikan päälle jos palautusmahdollisuudesta on erikseen sovittu.

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan viimeistään 14 vrk:n kuluttua siitä kun palautuspaketti on saapunut meille. Palautamme maksut PayTrailin kautta ja maksu palautuu käytetylle maksutavalle (tilille tai Luottokortti-tilille). Svean laskun valinneille hyvitykset tehdään laskulle.
Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat PayTrailin kautta , jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Jos vaihdat kalliimpaan tuotteeseen, laitamme lisälaskun s-postiisi, tai vaihtoehtoisesti vaihtopakettiin mukaan.

Noutamattomana meille palautuneesta tilauksesta veloitamme 10 €.

Tuotteita ei voi enää palauttaa kun vaihto- ja palautusaika on umpeutunut, ja asiakas on tehnyt ostopäätöksen (kts ehdot palautettaville tuotteille).
Kaupassamme annetut mitat ovat suuntaa antavia, ja asiakkaalla on vastuu itse todeta kengät sopiviksi ennen käyttöönottoa.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on pikkujalat.fi:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.1.2010. Viimeisin muutos 22.2.2018.

 

1. Rekisterinpitäjä

PikkuJalat Oy /  Y-tunnus: 2256657-4
Hirsalantie 11
02420 Jorvas
Asiakaspalvelu
pikkujalat(at)pikkujalat.fi

 

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö


Aet Reenpää / Tarja Härmä-Lummela
pikkujalat(at)pikkujalat.fi
+ 358 50 538 6274

 

3. Rekisterin nimi

www.pikkujalat.fi/ asiakasrekisteri

Rekisterin sisältämät tiedot:
Yhteystiedot; nimi, osoite, sähköposti osoite ja puhelinnumero
Asiakkaan tilaushistoria
Rekisteriä käytetään asiakkaiden ja PikkuJalat Oy:n välisen
asiakassuhteiden hoitoon, laskutukseen, asiakaskirjeisiin ja tiedotteisiin.

 

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on
rekisterinpitäjän oikeutettu etu (asiakassuhde).

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on kauppiaan ja kaupan asiakkaiden välisen suhteen hoito.
 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilaustiedot

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin tietoja ei luovuteta eikä myydä ulkopuolisille. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteriä käsitellään ehdottoman luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Tietoja säilytetään tietokannassa, jota käyttävät vain verkkokauppaa ylläpitävät henkilöt. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnuksensa ja salasanansa. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).