Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

PikkuJalat.fi – verkkokaupassa voivat tehdä ostoksia kaikki vähintään 18-vuotiaat kuluttajat Suomessa ja muissa Euroopan maissa. Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Hinnat

Tuotteen hinta on tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta euroina. Hinta sisältää arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkopankissa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Sampo, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Aktia, Nooa, Tapiola, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä Visa, MasterCard ja Visa Electron -korteilla. Verkkomaksupalvelua hoitaa Paytrail (ent. Suomen verkkomaksut). Teillä tulee olla käytössänne oman pankkinne antamat käyttäjätunnukset. Kun maksatte ostoksenne verkkopankissa, siirrytte sivustostamme hetkeksi omaan pankkiinne ja maksatte valitsemanne tuotteet suoraan omalta tililtänne. Maksutapahtuman näette tilitiedoistanne. Tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti SLL-suojatussa yhteydessä.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Nets maksutapojen kautta, PikkuJalat Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. PikkuJalat Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös PayTrail Oyj:lle.

PayTrail Oyj toimii Netsin kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja PayTrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. PayTrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Lasku


Svea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla. Huomioithan seuraavat asiat:

Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan.
Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä tai mikäli käytät ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.
Laskun muuttaminen tililuotoksi Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät tililuoton tarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voit tehdä ostoksiasi tiliisi Svean sopimusasiakkailta. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti. Laskutuspalkkio 5 euroa.

Tililuoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli haluat hyödyntää tiliäsi sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luottosi maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee Sinun nostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli haluat pidentää maksuaikaasi, voit pienentää kuukausittaista lyhennyserääsi. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi. Tutustu etukäteen luottoehtoinen sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.svea.fi/tiliehdot. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

 

Osamaksu

Svea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Käyttäessäsi ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen, muussa tapauksessa ostokset toimitetaan Väestörekisteristä löytyvään osoitteeseesi.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Saat kotiisi osamaksusopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös osamaksun tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.
Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin edellä olevan linkin kautta. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

 Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai tililuottosopimuksestamme, jonka löydät www.sveawebpay.fi. Svea noudattaa myös henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

PikkuJalat Oy perii Svean laskun tai osamaksun valinneilta 4,90 € laskulisän. Tämä laskulisää jää asiakkaan maksettavaksi vaikka tilaus palautettaisiin.

Yhteystiedot:
Svea Ekonomi Ab, filial i Finland
Atomitie 2 C
00370 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3092
Sähköposti: webpay@svea.fi
www.sveawebpay.fi

Toimitustavat ja –kulut

Nouto Pikkujalat Oy toimipaikasta 0,00 €

Sovi noutoaika kuitenkin ensin soittamalla numeroon 040 5220219 tai 050 3244208
Torstai-varastomyynnit jälleen aloitettu 17.8.2017, eli torstaisin varaston ovi auki klo 12-18, mutta myös erikseen voi sopia aikaa kun haluat tulla kenkäostoksille; pikkujalat@pikkujalat.fi  Mahdollisista muutoksista varastomyyntejä ym koskien ilmoitamme Uutiskirjeessä ja Fb-sivuillamme!


Toimitusaika

Toimitamme tuotteet Sinulle Postin tai Matkahuollon välityksellä varmasti ja nopeasti. Voit noutaa paketin lähimmästä SmartPost automaatista, Postista/ asiamiesPostista, Matkahuollosta tai heidän noutopisteesta sen mukaan minkä toimitustavan olet valinnut, n. 2-5 pv:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tuotteen toimittaminen jostain syystä viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä sinulle mahdollisimman pian.

Paketti tulee noutaa Postista, Postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista viikon sisällä saapumisilmoituksesta. Matkahuollosta tai sen toimipisteestä paketti tulee noutaa 14 vrk:n sisällä saapumisilmoituksesta. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa, palautuu lähetys meille. Tällöin meillä on oikeus periä meille aiheutuneet ylimääräiset toimituskulut tilaajalta (noutamattomasta Postipaketista 8,90 €, noutamattomasta pakettiautomaatti paketista ja Matkahuollon Lähellä paketista 6 €).

Toimitus lähimpään postiin 0,00 € (Alle 20 € tilaukset 8,90 €)
Lähetyksen voit noutaa tilauslomakkeella ilmoittamasi osoitteen mukaisesta Itellan toimipisteestä. Lähetys on noudettavista Itellan toimipisteestä saapumispäivänä klo 16 jälkeen lähetyksen yksilöivää lähetystunnusta vastaan.

Toimitus SmartPost pakettiautomaattiin 0,00 € (Alle 20 € tilaukset 6 €)  Nouda pakettisi tilausvaiheessa ilmoittamastasi pakettiautomaatista lokerokoodilla jonka saat Postilta matkapuhelimeesi.

Toimitus kotiinkuljetuksena 14,90 €
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys.

Matkahuolto lähellä -paketti 0,00 € (Alle 20 € tilaukset 6 €)

Nouda pakettisi Matkahuollosta tai sen noutopisteestä.

Toimitus muihin EU-maihin 24,90 €

Lähetys toimitetaan teille kirjattuna maxikirjeenä.

Yli 20 euron tilaukset siis ilman toimituskuluja (vain Suomessa), nouto Postista, SmartPost automaatista tai Matkahuollosta.

Tuotteiden palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikilla tuotteillamme on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Palautuvasta tuotteesta on aina tehtävä ilmoitus kauppaamme, joko sähköpostilla pikkujalat@pikkujalat.fi tai puhelimitse 040-522 0219/ 050-324 4208.

Tarjoamme Sinulle ilmaisen vaihdon ja palautuksen!

Jos olet saanut tuotteet ilman toimituskuluja siksi, että tilauksen summa ylittää 20 € ja oikeuttaa ilmaiseen toimitukseen, mutta palautatkin tuotteita niin että tilauksen loppusumma jää alle 20 €, veloitamme valitun toimitustavan mukaiset toimituskulut jälkikäteen palautuksen summasta.

Kun vaihdat tai palautat tuotteita, vie paketti Postiin tai Matkahuoltoon (tilatessasi valitsemasi toimitustavan mukaan) Asiakaspalautuksena PikkuJalat Oy:lle. Kummatkin sopimusnumerot löydät vaihto/palautuslomakkeesta.  SmartPost automaatista noudetut tilaukset palautetaan SmartPost automaatilla samalla lokerokoodilla jolla paketti on noudettu.

Ulkomaille toimitettujen tuotteiden palautusoikeus on 7 päivää lähetyksen noutopäivästä. HUOM! Asiakas maksaa ulkomaille toimitetusta palautuksesta/vaihdosta aiheutuvat kulut; maksuton vaihto on voimassa vain Suomessa.

Palautusosoite:
PikkuJalat Oy
Vanha Rantatie 399 B
02420 Jorvas

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan 14 vrk:n kuluttua siitä kun palautuspaketti on saapunut meille. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille.

Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään joko luottokorttitilille tai pankkitilille. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta.

Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Maksun palauttamiseen tarvitsemme nimi- ja osoitetietonne sekä tilinumeronne, siksi pyydämme teitä täyttämään em.tiedot tilauksen mukana seuraavaan Vaihto- ja palautuskaavakkeeseen.

Noutamattomasta tilauksesta veloitamme toimituskulut.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:
PikkuJalat Oy
Vanha Rantatie 399 B, 02420 Jorvas

Rekisterin nimi:
PikkuJalat Oy:n asiakasrekisteri

Rekisteriasioita hoitava henkilö:
Aet Reenpää / Tarja Härmä-Lummela
pikkujalat@pikkujalat.fi
puh. +35850 324 4208 / +35940 522 0219

Rekisteriä käytetään asiakkaiden ja PikkuJalat Oy:n välisen
asiakassuhteiden hoitoon, laskutukseen, asiakaskirjeisiin ja tiedotteisiin.

Rekisterin sisältämät tiedot:
Yhteystiedot; nimi, osoite, sähköposti osoite ja puhelinnumero
Asiakkaan tilaushistoria

Tietojen luovutus:
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.