Toimitusehdot

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaaminen

PikkuJalat.fi – verkkokaupassa voivat tehdä ostoksia kaikki vähintään 18-vuotiaat kuluttajat Suomessa ja muissa Euroopan maissa. Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Hinnat

Tuotteen hinta on tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta euroina. Hinta sisältää arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkopankissa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Sampo, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Aktia, Nooa, Tapiola, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä Visa, MasterCard ja Visa Electron -korteilla. Verkkomaksupalvelua hoitaa Paytrail (ent. Suomen verkkomaksut). Teillä tulee olla käytössänne oman pankkinne antamat käyttäjätunnukset. Kun maksatte ostoksenne verkkopankissa, siirrytte sivustostamme hetkeksi omaan pankkiinne ja maksatte valitsemanne tuotteet suoraan omalta tililtänne. Maksutapahtuman näette tilitiedoistanne. Tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti SLL-suojatussa yhteydessä.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Nets maksutapojen kautta, PikkuJalat Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. PikkuJalat Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös PayTrail Oyj:lle.

PayTrail Oyj toimii Netsin kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja PayTrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. PayTrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

 

LASKU

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi Laskulla.

Kun valitset maksutavaksi laskun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen. Rekisteriselosteemme löydät täältä. Ostajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Saat laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai postilla viralliseen kotiosoitteeseesi. Laskun maksuaika on aina vähintään 14 päivää. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, etkä ole sopinut kanssamme maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain säädösten mukaisesti.

Voit jakaa laskun kätevästi pienempiin kuukausieriin

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi Ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa laskulta vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa Ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua etukäteen luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Maksa osissa Erämaksulla

Erämaksu on kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä. Kun valitset maksutavaksi erämaksun, teemme luottotarkistuksen henkilötietojasi käyttäen. Rekisteriselosteemme löydät alempaa tältä sivulta. Voit valita sinulle sopivimman maksuajan verkkokaupassa tarjotuista vaihtoehdoista.

Erämaksu tulee maksaa sovitussa maksuajassa. Tämä edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain eräpäivään mennessä. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua etukäteen erämaksuluoton ehtoihin täältä: Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta https://www.kkv.fi/ tai luottosopimuksestamme. 

Yhteystiedot Svealle

Mikäli sinulla on kysymyksiä Laskuun tai Erämaksuun liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 09 4242 3330 (ark. 8-17) tai asiakasinfo@svea.fi.

Svea Ekonomi / Maksuratkaisut

Mechelininkatu 1 a

00180 Helsinki

PikkuJalat Oy perii Svean laskun tai osamaksun valinneilta 4,90 € laskulisän. Tämä laskulisä jää asiakkaan maksettavaksi vaikka tilaus palautettaisiin.

TILAUKSESI TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Nouto Pikkujalat Oy toimipaikasta 0,00 €

Varastomme on auki torstaisin; klo 12-18. KORONAVIRUSEPIDEMIAN takia emme pidä auki toistaiseksi, ota yhteyttä sopiaksesi erikseen kenkäostosajasta! (Mahdolliset poikkeamat ilmoitamme FaceBookissa, Uutiskirjeissämme ja verkkokauppamme etusivulla. (Arkipyhinä ja Pyhäaattoina varasto ei ole auki, kuten esimerkiksi Kiirastorstai, Vappuaatto, Juhannusaaton aatto ja Itsenäisyyspäivän aatto).
Kenkäsovitukseen/-ostoksille voi meille tulla varastolle helposti, joko lapsen kanssa tai ilman, ja myös noutamaan tilausta, katselemaan vaihtoehtoja, eli ei tarvitse tietää mitä ostaa tai ostaako jotain :) Jos et pääset torstaisin kun varasto on auki, laita viestiä pikkujalat@pikkujalat.fi tai soita: 040 5220219 tai 050 3244208 . Etenkin jos pääset arkipäiväaikaan, käy yleensä erittäin hyvin muutkin päivät kuin nuo torstait.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteet Sinulle Postin tai Matkahuollon välityksellä varmasti ja nopeasti. Voit noutaa paketin lähimmästä SmartPost automaatista, Postista/ asiamiesPostista, Matkahuollosta tai heidän noutopisteesta sen mukaan minkä toimitustavan olet valinnut, n. 2-5 pv:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tuotteen toimittaminen jostain syystä viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä sinulle mahdollisimman pian.

Paketti tulee noutaa Postista, Postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista viikon sisällä saapumisilmoituksesta. Matkahuollosta tai sen toimipisteestä paketti tulee noutaa 14 vrk:n sisällä saapumisilmoituksesta. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa, palautuu lähetys meille. Tällöin meillä on oikeus periä meille aiheutuneet ylimääräiset toimituskulut tilaajalta (noutamattomasta paketista joudumme veloittamaan asiakkaalta 6 €).

Toimitus lähimpään postiin 6,00 €. Yli 59,00 € tilaukset 0,00 €
Lähetyksen voit noutaa tilauslomakkeella ilmoittamasi osoitteen mukaisesta Postin toimipisteestä. Lähetys on noudettavista Postin toimipisteestä saapumispäivänä klo 16 jälkeen lähetyksen yksilöivää lähetystunnusta vastaan. Yli 59 € toteutuneet tilaukset toimituskuluitta.

Toimitus SmartPost pakettiautomaattiin 6,00 €- Yli 59,00 € tilaukset 0,00€ Nouda pakettisi tilausvaiheessa ilmoittamastasi pakettiautomaatista lokerokoodilla jonka saat Postilta matkapuhelimeesi. Yli 59 € toteutuneet tilaukset toimituskuluitta.

Postin Kotiinkuljetus 10,90€
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Kotiinkuljetus on aina saman hintainen riippumatta tilauksen arvosta.

Matkahuolto lähellä -paketti 6,00 € . Yli 59,00 € tilaukset 0,00 €

Nouda pakettisi Matkahuollosta tai sen noutopisteestä. Yli 59 € toteutuneet tilaukset toimituskuluitta.

Toimitus muihin EU-maihin 16,90 €

Parcel Connect on ulkomaan pakettien toimitustapa.

Yli 59 €  tilaukset ilman toimituskuluja vain Suomessa, nouto Postista, SmartPost automaatista tai Matkahuollosta.

Ulkomaille toimitettujen tuotteiden palautusoikeus on 7 päivää lähetyksen noutopäivästä. HUOM! Asiakas maksaa ulkomaille toimitetusta palautuksesta/vaihdosta aiheutuvat kulut; maksuton vaihto/palautus on voimassa vain Suomessa.
 

Tuotteiden palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikilla tuotteillamme on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Palautuvasta tuotteesta on aina tehtävä ilmoitus kauppaamme, joko sähköpostilla pikkujalat@pikkujalat.fi tai puhelimitse 040-522 0219/ 050-324 4208.

Tarjoamme Sinulle ilmaisen vaihdon ja palautuksen!
(Ainoastaan jos toteutunut tilaus ei täytä 59 € ilmaisen toimituksen rajaa, vähennämme toimituskulut palautuksesta. Näin tehdään myös jos palautat kaiken ja olet saanut paketillesi ilmaisen toimituksen koska se on lähetysvaiheessa ollut yli 59 €. Jo maksettuja toimituskuluja ei palauteta).

Kun vaihdat tai palautat tuotteita, vie paketti Postiin (sopimusnro 625893) tai Matkahuoltoon (sopimusnro 9520610)(tilatessasi valitsemasi toimitustavan mukaan) Asiakaspalautuksena PikkuJalat Oy:lle. Kummatkin sopimusnumerot löydät vaihto/palautuslomakkeesta. Pakettiautomaatista noudetut tilaukset palautetaan SmartPost automaatilla samalla lokerokoodilla jolla paketti on noudettu.

 

Palautusosoite:
PikkuJalat Oy
Vanha Rantatie 399 B
02420 Jorvas

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan 14 vrk:n kuluttua siitä kun palautuspaketti on saapunut meille. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille.

Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään joko luottokorttitilille tai pankkitilille. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta.

Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Maksun palauttamiseen tarvitsemme nimi- ja osoitetietonne sekä tilinumeronne, siksi pyydämme teitä täyttämään em.tiedot tilauksen mukana seuraavaan Vaihto- ja palautuskaavakkeeseen. Alkuperäisiä maksettuja toimituskuluja ei voida palauttaa.

Noutamattomasta tilauksesta veloitamme toimituskulut 6 €.

 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on pikkujalat.fi:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.1.2010. Viimeisin muutos 22.2.2018.

 

1. Rekisterinpitäjä

PikkuJalat Oy /  Y-tunnus: 2256657-4
Vanha Rantatie 399B
02420 Jorvas
Asiakaspalvelu
pikkujalat(at)pikkujalat.fi

 

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö


Aet Reenpää / Tarja Härmä-Lummela
pikkujalat(at)pikkujalat.fi
puh. +35850 324 4208 / +35940 522 0219

 

3. Rekisterin nimi

www.pikkujalat.fi/ asiakasrekisteri

Rekisterin sisältämät tiedot:
Yhteystiedot; nimi, osoite, sähköposti osoite ja puhelinnumero
Asiakkaan tilaushistoria
Rekisteriä käytetään asiakkaiden ja PikkuJalat Oy:n välisen
asiakassuhteiden hoitoon, laskutukseen, asiakaskirjeisiin ja tiedotteisiin.

 

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on
rekisterinpitäjän oikeutettu etu (asiakassuhde).

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on kauppiaan ja kaupan asiakkaiden välisen suhteen hoito.
 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilaustiedot

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin tietoja ei luovuteta eikä myydä ulkopuolisille. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteriä käsitellään ehdottoman luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Tietoja säilytetään tietokannassa, jota käyttävät vain verkkokauppaa ylläpitävät henkilöt. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnuksensa ja salasanansa. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).