BeLenka

BeLenka
BeLenka on vuonna 2017 perustettu slovakialainen yritys, joka valmistaa käsityönä mm. jalalle miellyttäviä paljasjalkakenkiä. BeLenkan kengät valmistetaan pääasiallisesti Slovakiassa ja Tsekeissä, ja niiden valmistuksessa käytetään ainoastaan laadukkaita ja turvallisia materiaaleja. Kengät ovat kevyitä ja joustavia käyttää ja niiden kulutuksenkestävyys on erinomainen.  

BeLenka kengät – luonnollista tuntumaa liikkumiseen    

Kestävät ja erityisen korkealaatuiset BeLenka kengät ovat loistava valinta tukemaan jalan luonnollista askellusta. BeLenka kenkien tärkeimpiä ominaisuuksia ovat joustava ulkopohja, leveä varvastila ja 0-korko. Tällainen luonnollisen askeltuntuman antava kenkä aktivoi jalkaterän pieniä lihaksia, jotka vahvistuessaan vähentävät jalan asentovirheitä ja säilyttävät kehon luonnollisen asennon. 

Belenka kengät soveltuvat erinomaisesti lapsille, joiden nopeasti kasvavaa jalkaa on hyvä tukea luonnolliseen toimintaan ja sitä kautta mahdollisimman terveelliseen kasvuun. Lasten paljasjalkakengät kannattaakin hankkia jo heti ensimmäisiksi kengiksi, sillä paljasjalkakengillä kävely harjoittaa myös tasapainoa ja niillä voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. 

Verkkokaupastamme löydät mukavat BeLenka kengät niin lapsille kuin naisillekin. Tutustu valikoimaamme! 

Järjestys: