BeLenka

BeLenka
BeLenka perustettiin vuonna 2017 paralympialaisissa kilpailleen pituushyppääjä Lenka Cenigovan toimesta. BeLenka paljasjalkakengät valmistetaan ja tehdään Tsekeissä sekä Slovakiassa, eli Euroopan sydämessä. Nämä lasten paljasjalkakengät valitessasi voit olla varma, että hankit EU:n lakien ja säädösten mukaiset terveelliset ja turvallisista laatumateriaaleista valmistetut lasten kengät.

PikkuJalat-verkkokaupasta löydät valikoiman ihania, pehmeitä BeLenka paljasjalkakenkiä. Tyylikkäät ja kestävät, erityisen korkealaatuiset paljasjalkakengät ovat loistava valinta lapsille, joiden nopeasti kasvavaa jalkaa kannattaa tukea mahdollisimman terveelliseen kasvuun sekä luonnolliseen toimintaan. BeLenkan lasten kengissä tärkeintä on todella joustava ulkopohja, joka takaa myös hyvän käyttömukavuuden, sekä leveä varvastila ja 0-korko. Näillä kengillä liikkuminen sekä touhuaminen on hyvää ja luonnollista - vain parasta, kuten lapsille kuuluukin tarjota.

Vaihtoehdoissa on sekä lämpimät talvipaljasjalkakengät, että hienot ja rennot lenkkarimaiset paljasjalkakengät kesän rientoihin.

Miksi hankkia lapselle paljasjalkakengät?

Kun kenkä ei tue jalkaa tiettyyn asentoon tai estä luontaisia liikeratoja, tarjoaa se jalan kaikille pienille lihaksille mahdollisuuden liikkeeseen. Lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti, ja paljasjalkakengän muoto tarjoaa riittävästi tilaa myös kaikille varpaille.

BeLenka lasten kengät ovat loistava valinta myös ensikengiksi, sillä paljasjalkakengillä kävely harjoittaa tasapainoa, vahvistaa jalkojen lihaksia ja voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. Oikeanlaisten, suositusten mukaisten kenkien lisäksi liikkuminen vaihtelevassa maastossa, kuten asfaltilla, metsässä ja hiekalla, tarjoaa aktivointia jalalle.

BeLenkan lasten kenkien joustava pohja onkin niin ohut kuin mahdollista, sillä terveet jalat eivät tarvitse lisäpehmusteita. Näissä kengissä ei ole kantakorotusta, mikä mahdollistaa jalan luonnollisen asennon. Kenkien pohjakuviointi on suunniteltu antamaan riittävästi pitoa liukkaallakin alustalla.

Kenkien puhdistaminen tapahtuu pyyhkimällä mietoon saippuaveteen kostutetulla liinalla.
Järjestys: