Froddo

Froddo

Kroatialaisen kenkävalmistajan Froddo-lastenkengät ovat erinomainen valinta aktiivisille lapsille. Kenkien joustava pohja antaa jalkaterien toimia luonnollisesti ja tehokkaasti niin ensimmäisiä askelia ottaessa kuin vauhdikkaammissakin leikeissä. Froddo-kengissä on kevyt rakenne ja niiden pitävä pohja mahdollistaa turvallisen liikkumisen erilaisilla alustoilla, mikä on erityisen tärkeää ulkoleikeissä.  

Froddot valmistetaan vastuullisesti laatumateriaaleita käyttäen, ilman haitallisia aineita ja yhdisteitä. Jalkineiden valmistuksessa käytetyt liimat ovat vesipohjaisia. Verkkokaupastamme löydät Froddo ensiaskelkengät, Froddo paljasjalkakengät, Froddo välikausikengät sekä Froddo talvikengät. Koon valintaa helpottaa Froddo kokotaulukko, joka löytyy kunkin kengän kohdalta. Tutustu valikoimaamme! 

Froddo kokotaulukko auttaa oikean koon valinnassa 

Löydät verkkokaupastamme kunkin kengän kohdalta Froddo kokotaulukon, johon on merkitty kengän sisämitta. Parhaiten saat sisämitan selville piirtämällä lapsen jalkapohjan paperille. Mittaa paperista lapsesi jalka ja lisää liikkumavaraa 1,5 cm. Talvikengissä liikkumavaraa on hyvä olla 1,7 – 2 cm. Mittausohjeet löydät täältä

Järjestys: