Yhteystiedot

PikkuJalat Oy

Olemme laadukkaisiin lastenjalkineisiin erikoistunut verkkokauppa. Meiltä löydät hyvän valikoiman tyylikkäitä lastenkenkiä aina ensiaskelkengistä kokoon 40 saakka, ja vähän isompiakin. Valikoimissamme on joiltakin merkeiltä naisten jalkineita, kuten BeLenkalta paljasjalkakenkiä naislle ja Havaianaksen flip flopeja lasten kokojen lisäksi sekä naisille että miehille, TOMS kangaskenkiä runsaasti lasten lisäksi myös naisille, mutta myös jotain miehille.

Idea kaupan perustamiseen lähti kiinnostuksesta kenkiin ja tarpeista löytää omille lapsille kivat kengät. Mielestämme hyvien kenkien tulisi olla laadukkaat ja hyvistä materiaaleista valmistetut hyvin valvotuissa olosuhteissa. Lisäksi niiden tulee olla käytännölliset mutta vieläpä lisäksi kauniit.
Haluamme tarjota teille mahdollisuuden ostaa juuri sellaisia lastenkenkiä helposti verkosta milloin ja missä tahansa. Helpottaaksemme oikean kokoisen kengän löytämistä lapsellenne, olemme merkinneet kunkin tuotteen kohdalle joka koon sisämitan senttimetreinä. Helpon jalan mittausohjeen löydät täältä!

Olemme iloisia saadessamme palvella teitä!
Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin, tilaamiseen, toimituksiin tai ylipäänsä yrityksen toimintaan liittyen, ota yhteyttä. Helpoiten saat otettua yhteyttä sähköpostilla tai myös soittamalla. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.
Yhteystiedot alla. Myös KYSY-painike kunkin tuotteen kohdalla on helppo tapa esittää kysymyksiä tuotteista.

Sähköposti: pikkujalat(ät)pikkujalat.fi

PikkuJalat Oy:n takana ovat:

Aet ja Tarja

Työpuhelin: arkisin noin 11-17
+358 50 538 6274

muina aikoina ota yhteyttä s-postitse

Postiosoitteemme:

Hirsalantie 11, rakennus JHC3
Jorvas Hi-Tec Center
02420 Jorvas
FINLAND

Y-tunnus 2256657-4