Yhteystiedot

PikkuJalat Oy

Olemme laadukkaisiin lastenjalkineisiin erikoistunut verkkokauppa. Meiltä löydät hyvän valikoiman tyylikkäitä lastenkenkiä aina ensiaskelkengistä kokoon 40 saakka. Lisäksi valikoimissamme on joiltakin merkeiltä naisten jalkineita, kuten Havaianaksen flip flopeja naisille ja miehille, TOMS kangaskenkiä runsaasti lasten lisäksi myös naisille, mutta myös jotain miehille.

Idea kaupan perustamiseen lähti kiinnostuksesta kenkiin ja tarpeista löytää omille lapsille kivat kengät. Mielestämme hyvien kenkien tulisi olla laadukkaat ja hyvistä materiaaleista valmistetut hyvin valvotuissa olosuhteissa. Lisäksi niiden tulee olla käytännölliset mutta vieläpä lisäksi kauniit.
Haluamme tarjota teille mahdollisuuden ostaa juuri sellaisia lastenkenkiä helposti verkosta milloin ja missä tahansa. Helpottaaksemme oikean kokoisen kengän löytämistä lapsellenne, olemme merkinneet kunkin tuotteen kohdalle joka koon sisämitan senttimetreinä. Helpon jalan mittausohjeen löydät täältä!

Olemme iloisia saadessamme palvella teitä!
Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin, tilaamiseen, toimituksiin tai ylipäänsä yrityksen toimintaan liittyen, ota yhteyttä. Helpoiten saat otettua yhteyttä sähköpostilla tai myös soittamalla. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.
Yhteystiedot alla. Myös KYSY-painike kunkin tuotteen kohdalla on helppo tapa esittää kysymyksiä tuotteista.

Sähköposti: pikkujalat(ät)pikkujalat.fi

PikkuJalat Oy:n takana ovat:

Aet:      050 324 4208
Tarja:    040 522 0219

Postiosoitteemme:

Vanha Rantatie 399 B
02420 Jorvas
FINLAND

Y-tunnus 2256657-4