LASTEN PALJASJALKA TALVIKENGÄT

Hyvät lasten talvikengät ja talvisaappaat ovat avainasemassa ulkoilun viihtyvyydessä. Tukevasti jalassa pysyvät, liukastumista ehkäisevät ja pienet varpaat lämpiminä pitävät talvikengät tekevät kovemmallakin pakkasella ulkona leikkimisestä hauskempaa, eikä . Lyhytkin varsi ehkäisee lumen päätymisen kenkiin, ja tarrakiinnitys tai perinteiset jalkaan vedettävät lasten talvisaappaat tekevät kenkien pukemisen helpoksi. Alku- ja lopputalveksi tai vain edustuskäyttöön voi riittää kevytvuoriset, varrettomat lasten talvikengät, mutta kunnon hankileikkeihin kannattaa hankkia pitkävartiset talvikengät hyvällä vuorella. Esimerkiksi lämminvuorisaappaat pitävät kylmän loitolla pitkilläkin retkillä ja ovat mukavat jalassa. Materiaalista riippuen useat lasten talvikengät ja talvisaappaat ovat myös hyvin vedenkestävät, jotta sukat eivät kastu loskakelilläkään.

Lasten vaatteissa ulkonäkö on tärkeä osa pukemisen hauskuutta. Lasten paljasjalka talvikengissä on paljon vaihtoehtoja ulkonäön suhteen; meiltä löytyy eri värejä, kiinnitystapoja, varren mittoja ja hauskoja pampuloita. Verkkokaupastamme on helppo löytää lasten talvikengät joka lähtöön!

Ennen uusien talvikenkien ostoa kannattaa tutustua oppaaseen lapsen jalan mittaamisesta. Samalta ohjesivulta löydät myös muita vinkkejämme sopivien lasten kenkien valintaan.
Järjestys: