KEVÄT/KESÄ

KEVÄTTÄ ILMASSA JA PALJON UUTTA TULLUT.
-UUTUUSMERKILTÄ: PAPERKRANELTA AUSTRALIASTA TULi IHANAT LASTEN KANGASTENNARIT,  MYÖHEMMIN KEVÄÄLLÄ/ ALKUKESÄSTÄ MUUTAKIN (ISOMPIAKIN KOKOJA TUOSTA PAPERKANE JEWELSCHIC NILKKURISTA JA TENNAREITA ISOILLE LAPSILLE JA NAISILLE JA MYÖS LAPSILLE 28 KOOSTA LÄHTIEN)

-BISGAARDILTA ON TULLUT AIVAN UUTENA ASIANA PALJAJSJALKAKENKIÄ JA -SANDAALEJA! SAMOIN ON KUMPPAREITA JA  UPEITA NAHKAKENKIÄ TULLUT PERHEEN PIENIMMILLE.  MYÖS RUNSAASTI LASTEN SANDAALEJA, IHAN KOKOON 40 ASTI!
-BELENKALTA ON TULOSSA VIELÄ NAISTEN SANDAALEJA JA LAPSILLE JOY LENKKAREITA MONISSA ERI VÄREISSÄ, KIRJAVALLA UKOPOHJALLA
-BUNDGAARDILTA TULEE VIELÄ WALK KENKIÄ MUSTANA JA LAVENTELIN HAALEANLIILANA, WALKEREITA AINAKIN ROSE GOLD VÄRISSÄ JA SITTEN   LYHYTVARTISIA JA NORMIVARTISIA KUMISAAPPAITA ERI VÄREISSÄ. HEILLÄ ON OLLUT VARASTON MUUTTO JOTEN ODOTELLAAN VIELÄ 1-2 VIIKKOA KÄRSIVÄLLISESTI.... :)
-FRODDON SEURAAVA KUORMA TULEE 6.-11.5 VÄLISENÄ AIKANA, JA SANDAALIT TULEVAT SITTEN MYÖHEMMIN TÄSSÄ KUUSSA
-ZEAZOON SANDAALEITA TULLUT, MYÖS NAISILLE JA MIEHILLE!
-TIKKI NIDOA TULI (JA MENI....) JA NIITÄ SAADAAN LISÄÄ  TOUKO-KESÄKUUN VAIHTEESSA (CAPUCCINO, ROSA JA MYÖS LEIJONAKUVIOINEN LEO, JA EHKÄ FELIXIÄ)
-TULOSSA MYÖS MOSEKSET, TOMSIA, HAVAIANAKSIA YM YM
PYSY KUULOLLA!
Järjestys: