Lasten kumisaappaat

Lasten kumisaappaat ovat ehdottomasti yhdet tärkeimmistä kengistä, mitä perheen eteisestä löytyy. Oikean kokoiset ja kivan näköiset kumisaappaat pitävät pienet jalat kuivina, kun seikkailut odottavat ja vesilätäköt houkuttelevat! Hyvin jalkaan sopivat lasten saappaat tekevät myös metsässä tai rannalla retkeilystä kaikille mukavampaa, kun sukat eivät kastu ja mieli mustu. Valikoimastamme löydät lasten kumisaappaat niin tytöille kuin pojille. 

Lasten kumisaappaat kivoissa väreissä ja kuoseissa 

Lasten kumisaappaat ovat hyvin istuvien mallien lisäksi myös suloisen näköisiä. Jokaiselle löytyy varmasti omat lempikumpparit eri väri- ja kuosivaihtoehdoista. PikkuJalkojen verkkokaupasta löydät lasten kumisaappaat joka lähtöön - on vaaleanpunaista, keltaista, sinistä, kukkia ja dinosauruksia, anna lapsesi valita mieleisensä!  

Sopivia saappaita valitessa kannattaa huomioida myös varren pituus, jotta liian pitkä varsi ei haittaa liikkumista, mutta suojaa kuitenkin riittävästi jalkoja. Oikean kokoisista ja kivan näköisistä lasten kumisaappaista tulee äkkiä lapsen lempikengät, jotka on helppo pukea itse ja joiden kanssa pihaleikit ovat entistä hauskemmat. 

Vuorelliset kumisaappaat lämmittävät varpaita loskakeleissä 

Syyssateissa ja talven loskakeleissä pikkuisia varpaita lämmittävät vuorelliset kumisaappaat. Lämminvuorinen kumisaapas ei tarvitse kaverikseen villasukkaa, vaan niillä pärjää pitkälle syksyyn saappaan oman vuoren ja lämpimän pohjallisen ansiosta. Vuorellinen kumisaapas on oiva kaveri lasten talvikengän rinnalle – näin varpaat pysyvät kuivina jokaisella ulkoilulla. Tutustu lasten kumisaappaiden valikoimaan! 

Järjestys: