Poikien talvikengät

Hyvät ja laadukkaat lasten talvikengät mahdollistavat hauskat ulkoleikit, olipa sitten loskaa tai paukkupakkaset. Oikein mitoitetut poikien talvikengät ja lämminvuorisaappaat istuvat hyvin, ehkäisevät liukastumisia ja pitävät varpaat lämpiminä pidemmilläkin ulkoiluilla. Kunnon seikkailuille kannattaa ostaa pitkävartiset talvikengät, kuten lasten talvisaappaat, jotka estävät lumen joutumisen kenkiin. Kuivemmalle kelille tai kyläilyreissuille löytyy myös lämpimät lyhytvartiset talvikengät lapsille.

Osa lasten talvikengistä sopii hyvin myös välikausikengiksi, kun ohut vuori ei hiosta. Keskitalven hangille kannattaa kuitenkin valita talvikengät, joissa on kunnon vuori. Loskakelillä on hyvä olla lasten talvisaappaat, joiden ulkopinta on vedenkestävää. Verkkokaupasta löydät lasten talvikengät monessa eri värissä, erilaisilla kuvioilla, eri varsilla ja eri kiinnitystavoilla - jokaiselle jotain!

Ennen uusien talvikenkien ostoa kannattaa tutustua oppaaseen lapsen jalan mittaamisesta. Samalta ohjesivulta löydät myös muita vinkkejämme sopivien lasten kenkien valintaan.
Järjestys: